drakenpost

Deze ochtend kregen we een reuzengroot postpakket van Annelies.

Het duurde een hele poos voor we alles uit de dozen gehaald hadden. Het bleken belangrijke brieven en boeken te zijn om ons voor te bereiden op de zeeklassen. We gaan immers trainen om drakentemmers te worden. Hoe we dat moeten doen?

We moeten al deze opdrachten uitvoeren en dan zullen we zien of we er klaar voor zijn!

Het wordt vast heel erg leuk en leerrijk om over vikings en draken te leren.

We hebben twee weken om deze lijst af te werken. We zijn gestart met vikingtaal en het boek ‘hoe tem je een draak’ hebben we ook al even bekeken. Deze week gaan we een gedicht leren, zingen, aan onze outfit werken, een drakerei maken, … .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait