Kickboksen en yoga

We hebben onze sportlessen voor de vakantie afgerond met een stoere initiatie kickboksen… Maxim beoefent deze sport en kon er samen met de trainer heel wat over vertellen. Hij toonde ons na de opwarming hoe je moet staan, stoten en schoppen… dat was niet zo makkelijk maar wel heel plezant!

We oefenden in twee groepen en gaven als afsluiter een stootsessie van 5 seconden … die duren heel lang hoor als je een stootmachine speelt 🤔.

Op vrijdag moesten we heel wat uitdelen en sorteren en was de tijd weer vervlogen … toch vonden we nog wat tijd om samen met een buiten yoga sessie de vakantie in te gaan. We deden zonnegroetjes, de wandelende boom, een yoga boom , krijgers en namen dankbaar de rust in ons op.

fijne vakantie allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait