Uitstap naar Villa Verbeelding en Olympia

We keken hard uit naar deze uitstap! Een poos geleden waren er twee voorstellen in ons voorstellenboek en/of uit de praatronde . Een bezoek aan Z33 en een bezoek aan Villa verbeeldingā€¦ vorig jaar trokken we al naar de abc tentoonstelling in Villa verbeelding dus we kozen voor Z33maar we hadden pech, volzet. Niet getreurd want Dries en Liv vertelden zo enthousiast over de expo de Wolf dat over keuze snel gemaakt was!

We wilden graag met de bus maar die had andere plannen vandaag šŸ„“. Op ā€˜t laatste nippertje trommelden we ouders op en zo raakten we tijdig in Hasselt! De wolf komt voor in veel sprookjes en verhalen en in deze expo zag je hem op veel manieren.
We deden heel wat opdrachten en luisterden naar toffe verhalen!

Daarna gingen we op stapā€¦ naar de Olympia. Hier picknickten we en hadden we een afspraak om te bowlen en klimmen, je raadt het al dit was in kader van ons sportproject.
We trokken gekke schoenen aan, gooiden, rolden, zwierden met de zware ballen en sommigen gooiden strike!

Daarna gingen we naar de klimzaal. Daar zagen we een bekend gezicht, een papa van bij de jongste kleuters. Hij leerde ons de kneepjes van t klimmen en zorgde voor veiligheid! Samen met de ouders klommen we naar grote hoogtes.
Jammer genoeg hadden we 4 zieke klasgenoten en waren we dus niet voltallig.
Het was een super dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait