project Brussel deel 1

In een praatronde vertelde Maxim enthousiast over zijn bezoek aan Brussel. Andere kinderen waren er ook al eens geweest of hadden er zelfs familie. Brussel bleek een interessante stad te zijn! Zo vatten we het idee op om een nieuw project te starten rond Brussel. Natuurlijk moest een uitstap aan deze stad niet ontbreken. Onze klasouder werd aan het werk gezet en een uitstap op 24 november werd gepland.

In de klas gingen we al aan de slag.

We renden en vormden het woord Brussel, opgelet twee s’n en veel vormen om te onthouden. Daarna maakten we een Belgische vlag, want Brussel is de hoofdstad van BelgiĆ«. We scheurden kleuren uit tijdschriften en maakten zo mooie exemplaren.

In een volgend moment zochten we naar wat we allemaal te weten wilden komen over Brussel. Dit schreven we op in bollen, … de bollen van het Atomium! Een mindmap met onze wensen was klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait