naar het bos van Juliette/ natuurdag

Een heerlijke bos/natuurdag hielden we eind oktober met onze klas. We namen nog even de tijd om in de klas te praten en te rekenen en daarna trokken we onze laarzen/ stapschoenen aan en gingen we op pad.

We stapten flink door en kwamen razendsnel aan bij het bosje van Juliette haar opa. Een heerlijke plek net buiten Alken waar je na een mooie wandeling langs de beek en paarden aankomt. We gingen er al vaker naar toe en wisten al wat ons te wachten stond. Picknicken en wat slingeren en vrij spelen in het bosje stond natuurlijk meteen op de planning.

Daarna gingen we in het wildere bos spelen. We hadden een natuurbingo gekregen en zochten al de elementen van het bingospel. De eerste die diep in het bosje op zoek gingen zagen nog een eekhoorntje. Maar later verstopte die zich snel toen het lawaaieriger werd.

We maakten ook heel wat foto’s.

Met die foto’s gingen we de volgende dag aan de slag. Elke foto werd afgedrukt in zwartwit. We tekenden er grappige dingen bij en schreven er een tekstje over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait