projectvoorstelling samen met tweede graad

Zoals jullie al konden lezen hadden we een klastekst over het pretpark. Wij wilden graag al de elementen uit onze klastekst tonen op de voorstelling en we wilden absoluut onze ouders het pretpark gevoel geven!

Dit lukte heel goed want op vrijdag 14 oktober was het zo ver! De grote opening van het schommelbootpretpark. We hadden onze ouders en familie vrijkaartjes bezorgd en enkele pretparkmedewerkers stonden aan de ingang iedereen op te wachten en scheurden de tickets.

De bezoekers konden eerst naar de Bobbie-plek komen om de opening en een show te bekijken. De eerste graad zorgde voor een muzikaal intermezzo en de tweede graad zorgde voor toneeltjes die bij hun sprookjesverhalen hoorden. Daarna konden de bezoekers vrij rondwandelen in ons pretpark.

De kleuters kwamen voor de grote drukte al een kijkje in ons pretpark nemen …

Ze genoten ook van een versnapering en werden door onze pretparkbegeleiders in elke attractie ondersteund. Zo had iedereen zijn job in het pretpark en werkten we hard samen.

We hadden ook een tentoonstellingsruimte waar je onze plannen, knex bouwwerken, doolhoven, bewegende skeletten, … kon zien. Onze pretparkkrant en vriendenboekje kon daar ook meegenomen worden.

De tweede graad toonde in kleine groepjes hun weetjes, techniekjes en kunstwerken over het pretpark. Het was een mooie aanvulling en verdieping op ons project. We waren samen trots op het resultaat!

ps: ah ja de VR bril van Driek werd ook uitgetest in de praatronde, wow een echt ritje in het pretpark!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait