de eerste uitstap!

In de strapweek kozen we ervoor om onze eerste uitstap met het openbaar vervoer te doen. We namen de trein naar Landen. Het werd een leerwandeling naar boer Jos. We zagen onderweg heel wat verkeersborden en letten extra op de verkeersregels. Deze borden werden nadien uitvoerig besproken in de klas.

We stapten nog verder want we kwamen op het blote voetenpad. Dat was super leuk! En niet pijnlijk! De kalfjes waren ons aan het opwachten en de geitjes riepen ‘neeeeeeeee’ dat was zo grappig!

An kende de weg heel erg goed en leidde ons naar het speelbos. Daar was er een lekkere verrassing!

We bouwden nog kampen en speelden samen. Daarna stapten we moe maar voldaan terug naar de trein. De trein had wat vertraging maar we kwamen toch voor 4 uur terug in Alken! Het was zooooo leeeuuukkkk! was algemeen de tendens 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait