Laatste dagen en dan vakantie

Deze laatste dagen zijn erg speciaal op onze school.

Maandag regende het pijpenstelen maar werden we wel getrakteerd op een ijsje … waterijs?

Dinsdag was het de traditionele frietjesdag! In onze klas zaten heel wat acteurs/actrices, dansers, acrobaten, zangers. Naast onze klasact stonden we dus nog meer op het podium. Daar zijn nog veel meer foto’s in een andere blogpost te zien!

We smulden alvast van de frietjes en keken naar de acts in de stralende zon!

Woensdag opruimdag, uitdeeldag … boekenuitpuil dag want ookal werken we veel buiten, experimenteren we, doen we bewegend leren … toch werken we ook in heel wat bundels … dus heel wat werk om trots thuis te bewaren ging mee naar huis!

Donderdag … samen afscheid nemen.

We wensen jullie allemaal een heel fijne zomervakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait