jeugdauteur Yoeri Slegers

Dankzij de Bib in Alken mogen we elk jaar op bezoek gaan bij een inspirerende jeugdauteur.

Dit jaar was het Yoeri Slegers. In aanloop van dat bezoek lazen we verschillende van zijn boekjes en de kleurrijke tekeningen inspireerden ons om zelf een leuk wensendoosje te maken voor de vriendschapsweek, uiteraard kreeg Yoeri van ons ook zo’n doosje cadeau.

Hij leerde ons dat boeken illustreren tijd kost en dat je de tijd mag nemen om te tekenen. Proberen, opnieuw beginnen, … en vooral niet gommen. Foutjes kan je omvormen tot leuke nieuwe ideetjes. Dus die gom wordt weer verstopt in onze klas!

Na de workshop gingen we in de klas nog levend verder met de boeken van Yoeri. In de yogales kwam de krokodil en alle andere gekke dieren uit het boek terug. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait