Oriënteren

In het kader van ons project “survival’ trokken we voor twee workshops naar de kinderboerderij in Kiewit. Jason schreef een verslagje.

De kinderboerderij

Eerst stapten we in de auto’s en reden we naar de kinderboerderij in Kiewit. Toen we daar waren, kregen we uitleg over de GPS (hoe we er mee om moesten gaan). Daarna mochten we oefenen met de GPS. Toen was het tijd om echt te beginnen. Met de GPS zochten we opdrachten die op verschillende plekken verstopt waren. Het was heel leuk. Op het einde vonden we een schat! In de schat zat snoep en we mochten het opeten! Na de GPS- zoektocht gingen we met het kompas werken. Dat deden we per twee.  We moesten een woord zoeken. Elke letter kon je vinden m.b.v. coördinaten.  Het woord was….. Dat gaan we nu echt niet verklappen! Het was een hele leuke dag!

Jason

G.P.S.- zoektocht

Leren oriëteren met een kompas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait