Het grootouderfeest

Per klas oefenden we een toneel of een lied.

Donderdag zijn we met de bus naar de zaal gegaan. Toen kwamen alle oma’s en opa’s. We hebben per klas op het podium gestaan. Als alle optredens gedaan waren dan gingen we allemaal terug het podium op en zongen het Schommelbootlied. Na het Schommelbootlied kregen we drinken en een speculaas in de vorm van een hart.

Daarna gingen we met onze oma en opa naar huis. Het was een superleuke dag.

Jade (8 jaar)

2 Replies to “Het grootouderfeest”

  1. Het was inderdaad een superleuke dag Jade ! Iedereen heeft flink zijn best gedaan ,zowel de kinderen als de leerkrachten en alle vrijwilligers. Jullie allen verdienen een dikke pluim .Hopelijk mogen we nog dikwijls op bezoek komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait