VWT

Deze namiddag speelden de kinderen op verschillende plaatsen in school. In de klas van de eerste graad konden ze gezelschapsspelletjes spelen. In de derde graad werden technische installaties gebouwd met Lego. In de klas van de oudste kleuters werd er gebouwd, in de poppenhoek gespeeld en getekend. Schilderen, ponsen, vrij spelen deden ze in de klas van de jongste kleuters. Oorbellen, armbandjes, glinsterende creaties werden ontworpen in het lokaal van de tweede graad. Ook de sportluifel was geopend. Klauteren, schommelen, springen, kruipen,… het kon allemaal. Buiten werd er met de bal gespeeld, verstoppertje en geĆ«xperimenteerd met bamboeconstructies. Het was een speelleervolle ervaring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait